10 Beneficii Ale Lumanarilor Parfumate

10 Beneficii Ale Lumanarilor Parfumate

A fost o perioadă foarte îndelungată în care lumânările erau privite doar ca o sursă de lumină. În vremurile acelea conceptul de lumânări parfumate nu exista deocamdată și, deși era singura utilizare a lumânărilor la acea vreme, era una foarte esențială.

Deși lumânările nu mai sunt sursa noastră principală de lumină, popularitatea și utilizarea lor este tot mai frecventă: lumânările simbolizează sărbătoare, semnifică romantism, calmează simțurile, luminează ceremoniile și accentuează stilul casei tale.

Acestea emană lumină și încălzește orice spațiu, fără duritatea unui bec electric foarte luminos, schimbând instant atmosfera oricărui cadru interior sau exterior.

Odată cu popularitatea pe piață a lumânărilor parfumate, acestea au fost cunoscute pentru crearea unei atmosfere relaxante și pentru sentimentul de căldură oferit.

De aceea vrem să-ți aducem în lumina reflectoarelor 10 motive pentru care merită să ai în casa ta lumânări parfumate.

1. Lumânările Parfumate Însuflețesc Decorul Casei Tale

Flacăra lumânării pâlpâitoare creează o ambianță și o atmosferă încântătoare. O lumânare așezată prin încăpere va creea un spațiu cald și primitor, perfect pentru o seară relaxantă.

Lumânările parfumate pot fi așezate în fiecare cameră din casa voastră.

Lumânările din camera de zi vor crea o atmosferă confortabilă și caldă, lumânările din baie vă vor da senzația de spa acasă.

Lumânările așezate pe masa din sufragerie vă ajută să obțineți acea atmosferă romantică, perfectă pentru cine la lumina lumânărilor, iar lumânările din bucătărie ajută la eliminarea mirosurilor datorate gătitului.

Lumânările pot fi, de asemenea, folosite pentru a crea o evadare magică pe terasa voastră. Puteți arde chiar și o lumânare cu citronella pentru a ține gândacii departe.

2. Lumânările Parfumate Creează O Atmosferă Calmă

Lumânările parfumate au proprietăți calmante și vindecătoare, de aceea sunt folosite frecvent de terapeuți, cum ar fi și terapeuții de masaj, pentru a crea o atmosferă relaxantă în salonul lor.

Simplul act de a aprinde o lumânare și de a privi flacăra blândă ajută la relaxarea și calmarea minții.

Încearcă data viitoare când ai o zi stresantă să aprinzi o lumânare și să urmărești flacăra câteva secunde și să respiri adânc. Vei vedea cât de bine te vei simți după acest exercițiu.

Lumânările pentru aromaterapie te pot ajuta să te relaxezi, să fii mai calm, plin de energie și mai productiv.

Lumânările cu note de lămâie sunt energizante și pot ajuta în cazurile de anxietate și depresie.

Lumânările cu note de lavandă te pot ajuta să te relaxezi și să te eliberezi de stres. Lumânările cu note de eucalipt sunt energizante și ajută la concentrare.

3. Lumânările Parfumate Îți Parfumează Casa

Acest aspect este destul de evident, dar nu-l face mai puțin adevărat! Lumânările parfumate sunt perfecte pentru a adăuga un parfum subtil spațiului tău.

Lumânările parfumate sunt disponibile într-o varietate de parfumuri, poți alege parfumuri fresh, florale, dulci, fructate sau lemnoase.

Alege parfumul preferat și spațiul tău va mirosi uimitor! Aici poți citi cum să-ți alegi aroma perfectă pentru tine din gama noastră de parfumuri.

Lumânările din ceară de soia ard curat, fără funingine, sunt non-toxice și durează cu până la 50% mai mult decât lumânările din parafină tradiționale, care produc funingine neagră și emit substanțe cancerigene toxice în aer.

4. Lumânările Parfumate Marchează Evenimente Importante

Lumânările parfumate sunt o modalitate excelentă de-a marca evenimente importante din viața noastră precum zile de naștere, nunți, botezuri, aniversări, absolviri și multe altele.

Indiferent dacă ornați un tort cu lumânări sau pregătiți o cină romantică pentru persoana iubită, la lumina lumânărilor, acestea creează momente speciale și unice.

Lumânările parfumate sunt, de asemenea, cadouri ideale pentru persoanele importante din viața ta sau, de ce nu, un răsfăț grozav chiar pentru tine!

5. Lumânările Parfumate Aduc Beneficii Sănătoase

Trăim într-o eră a vitezei și a devenit foarte importantă grija noastră mintală. Auzim în jurul nostru tot mai multe cazuri de depresie, stres sau cazuri de burn out.

De aceea este foarte important să avem grijă de noi și de sănătatea noastră mintală.

Aprinderea unei lumânări în momente stresante pot induce o stare de seninătate, calm, o stare de bine de care avem nevoie.

6. Lumânările Sprijină Meditația și Rugăciunea

Aprinderea lumânărilor în timpul meditației este o practică foarte des întâlnită, mai ales pentru acele exerciții de vizualizare și tehnici de manifestare care implică concentrarea atenției pe flacăra unei lumânări aprinse în timp ce-ți trimiți intențiile în univers.

De asemenea puteți folosi lumânările parfumate și în timpul rugăciunii.

7. Lumânările Parfumate Sunt Strâns Legate De Amintiri

Acest beneficiu este atât de uimitor! Există multe studii care arată că parfumurile, emoțiile și amintirile sunt legate într-un mod inexplicabil între ele.

Din această cauză de multe ori asociem un anumit parfum cu o anumită amintire sau cu o anumită persoană din viața noastră.

Cu ajutorul lumânărilor parfumate poți marca momente importante din viața ta, astfel, de fiecare dată când vei simți acel parfum, îți vei aminti cu drag de acele evenimente frumoase.

8. Lumânările Parfumate Încâlzesc Relațiile

Cu o simplă lumânare parfumată poți menține flacăra vie în relația ta: transformă orice cină banală într-o cină romantică, la lumina lumânării.

Ține o lumânare mereu pe noptiera din dormitor pentru a crea o atmosferă caldă și senzuală.

9. Exprimă-te Prin Lumânări Parfumate

Fiecare avem personalități diferite, gusturi diferite în materie de modă, muzică, hobby-uri, fiecare are preferințe diferite în materie de parfumuri.

Fiecare dintre noi chiar miroase diferit.

Așa că, de ce să nu-ți poți exprima personalitatea și prin parfumurile din casa ta sau din spațiul tău?

Dă personalitate casei tale prin lumânările tale parfumate preferate!

10. Călătoriile Tale Parfumate

Lumânările parfumate nu trebuie lăsate acasă atunci când călătoriți. Toate aceste beneficii de mai sus te pot acompania în camerele de hotel și astfel te poți simți acasă oriunde mergi.

Alege lumânările parfumate în cutiuțe metalice, perfecte pentru dimensiunea lor mai mică, dar și pentru că nu există riscul să vi se spargă în bagaj.

 

Cum ți se par aceste 10 beneficii? Datorită acestor beneficii lumânările parfumate sunt mult mai mult decât simple articole decorative.

O lumânare poate fi un mijloc de auto-exprimare, o mașină a timpului sau un instrument terapeutic, pe lângă lumina caldă și parfumul pe care îl emană.

La ArtScent, lumânările parfumate sunt chiar remindere pentru momentele tale de liniște deacasă sau de grija de sine.

RELATED ARTICLES

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published